Translate

Mesti Baca

Khamis, 15 Jun 2017

Komentar : Benarkah Salasih Manusia Baka Beruk Masih Wujud Di Negara Ini..!!!!

Shafiqah Othman Hamzah al-Beruki wa-Mawasi

Gua ingat manusia keturunan beruk sudah pupus setelah Charles Darwin menjumpai rangka beruk spesis moyangnya. Maka keluarlah para pengikutnya membela dan mempertahankan teori evolusi Charles Darwin seorang Ateis. Maka benarlah keturunan beruk wujud malah memiliki persatuan dengan gelaran Sisters In Islam (SIS) tetapi yang hebatnya ialah keturunan beruk yang wujud di Malaysia beragama iaitu Islam.

Gua tidak marah atau hairan dengan keturunan beruk beragama nih yang terdiri dari kalangan berilmu dan di akui oleh PAN pemimpin mereka setaraf ulamak besar. Apa yang di perjuangkan oleh SIS ialah ingin kembali kepada keturunannya semula sebagaimana kehidupan beruk-beruk. Kehidupan beruk-beruk tidak perlukan perkahwinan, tak perlu wali, lu boleh gunakan bini mereka bila-bila masa tanpa halangan dan kebebasan bersosial tanpa had sebagaimana kelakuan beruk-beruk kerana LGBT wujud di kalangan beruk-beruk.

Bila masuk bulan Ramadhan mereka tetap berpuasa tetapi selepas berbuka bolehlah lu liwat dia, dia liwat lu, dia getel lu, lu getel dia kerana mengikut fatwa dari ulama-ulama SIS itulah waktu paling wajib di lakukan. Jika lu takut di tangkap, lu boleh guna rumah para pemimpin SIS malah lu dibenarkan untuk melakukan apa sahaja tanpa halangan. kalu tak cukup korun lu boleh tibai pemimpin SIS dan keluarga mereka tanpa perlu merasa malu kerana dalam kamus SIS tiada perkataan malu.

Janji mesti suka sama suka, jika lu tiada pot atau takut diserbu pihak berkuasa bila nak berpesta bogel atau pesta masuk sampai mampus, lu pergilah rumah para pemimpin SIS yang pasti akan menghulur tangan seluas-luasnya kerana yang dah tua-tua nak mampus pun boleh tumpang sekole. Gua pasti yang dah nak monopos akan dapat buah muda lagi perkasa kerana semua lubang boleh di guna.

Itulah perjuangan SIS, Siti Kasim dan yang sewaktu dengannya yang ingin membuang Islam ke laut kerana bagi mereka selagi wujud Islam perjuangan mereka akan terbantut. Bagi mereka agama tauhid lah yang menyusahkan mereka kerana mereka yang dari keturunan beruk sebagaimana di firmankan oleh Allah S.W.T yang telah memberukkan mereka kerana ingkar dengan arahan Allah S.W.T. Walau pun mereka mengaku Islam  hakikatnya mereka cukup memusuhi Islam dan menyalahkan Allah S.W.T kerana tidak menukar kembali mereka kepada sifat dan sikap nenek moyang mereka yang berketurunan beruk.

Semoga mereka dapat mencari formula agar dapat menjadi beruk semula kerana mereka bukan sahaja mendapat sokongan dari dalam negara malah dari seluruh dunia. Mereka memiliki bijak pandai, saintis dan pakar-pakar terulung dunia yang bekerja keras untuk merealisasikan cita-cita mereka. Bagi yang beriman usah kamu takut dengan golongan sesat lagi menyesatkan walau pun mereka berkeliaran di dalam pertubuhan, parti politik dan kerana ia telah di wahyukan lebih dari 1400 tahun. Jadilah kamu di kalangan yang sedikit seperti disabdakan oleh Rasulullah S.A.W.

Dekatilah para ulama yang paling teruk diserang dari segenap penjuru kerana itulah yang sebaik-baiknya dan pekakkan telinga kamu dari golongan-golongan yang menyesatkan. Jika kamu ada kekuatan katakan perkara yang benar walau pun pahit. Mereka tidak akan senang selagi kamu tidak mengikut mereka dan persetankan mereka kerana mereka memang pengikut syaitan yang bertuhankan Iblis Laknatullah. /GANR

6 ulasan:

An Anonymous berkata...

Tak patut pertikaikan dakwaan syafiqah.. kita mana tahu mungkin dia ada bukti kukuh yg salasilah keluarganya berasal dari apa yea? Tak ingat pulak.. sorii..

Tanpa Nama berkata...

Betul ke semua cerita yg ko tulis ni dol? Atau cuma fitnah lu di bulan puasa ni? Lu dah kompom Kat Hadi ker sebelum lu post cerita no dol?

An Anonymous berkata...

Kenapa hadi pulak.. patut tanya lah dekat ahmad awang.. sebab dlm isu dakyah kristian evangelis pun dia beria2 sangat membisu.. keh keh..

PAK SUKIMAN berkata...

Assalamualaikum wr wb.

Salam ukhuwah islamiah buat semua saudaraku baik yang menjadi TKI/ TKW maupun yang ada di dalam negri.
BISMILLAHIRROHMANIRRAHIM
Mohon maaf jika kehadiran saya di blog ini
mengganggu kenyamanan pengguna blog,,
Kehadiran saya di sini hanya ingin menyampaikan kepada saudara teman" yang sedang dalam kesulitan atau
Terlilit hutang
ekonomi menurun -atau asmara - membutuhkan bantuan dana besar,
Jangan sungkan menghubungi MBAH KASSENG CALL/SMS : 0853-4288-2547
Anda Akan Berhasil Sukses Jika Anda Mau Mengambil Keputusan Untuk Mengikuti Ritual Gaib MBAH KASSENG ...
**** BELIAU MELAYANI SEPERTI: ***
1.NOMOR TOGEL
2.PESUGIHAN
3.UANG GAIB

…=>MBAH KASSENG<=…
CALL/SMS : +62853-4288-2547

Vivix Shaklee berkata...

Eheh.. mata dia.. kening syaitan di bagikan..

MFOAHIARMUASD berkata...

Cerita dia ni semua bohong. Xda fakta jelas. Dr mana di dpt rujukan? Cuba kau cerita sikit ttg siti kasim. Minah ni byk jg kes nya dgn maj agama islam. Cari fakta ok. Jgn auta.

Catatan Paling Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...