Translate

Mesti Baca

Khamis, 11 September 2014

Hebat Bro.... Bila Zulhasmi AlMakanan Dijemput RTM

Bukan senang untuk mendapat jemputan dalam forum di RTM apatah lagi bila Menteri pun hadir sama. Lu all boleh agak bila calon Pemuda PAS Pusat yang mendapat beberapa undi dijemput sebagai ahli panel. Dulu duk ratib UG UG UG UG sampai sekarang PAS tetap tidak ingin bersama Umno. 

Macam juga 4 EXCO PAS yang berada pentadbiran TSKI masih mempertahankan Pakatan dari dikacau oleh Umno. Berbagai tohmohan dan cacian mereka terima kerana masih tidak letak jawatan sebagai EXCO kerajaan Selangor. 

Macai Ketum dan daun ganja mula kepanasan bila usaha mereka untuk melihat PAS Selangor berUG dengan Umno gagal.

Apa kata dua adun PAS yang kononnya sign SD untuk mempertahankan PR dari Selangor jatuh bukan untuk menyokong WA sebagai MB tetapi Selangor masih lagi ditangan Pakatan walau pun MBnya telah dipecat dari PKR. Kesudahannya wal hasil balik asal dan jangan lu ambil sebanyak mungkin daun-daun yang disediakan oleh Pasma.

Disini lu boleh buat andai tentang dua adun PAS itu hero atau pengkhianat. Gua tabik spring kepada 4 EXCO yang masih bertahan dalam kerajaan negeri. Yang menuduh PAS cuba berUG rupa-rupanya mereka dah lama berUG dengan Umno dalam gelap dengan sokongan blogger-blogger Ketum termasuk Pundek Alkusyen. 

2 ulasan:

Monkey Shooter berkata...

Memang berani dan tepat Zulhasmi Al-Tatkanan dijemput untuk berbahas dalam media UMNO mempertahankan fakta kemerdekaan negara yang sebenar. Kalau Hj Hadi Awang atau blogger GANR, rasanya terberak dalam seluarlah aku agak. Kalau Hj Hadi Awang di beri 15 minit dalam TV3, rupanya untuk bantai dan hentam PKR serta Wan Azizah. Nampaknya air ludah ke langit kena pula atas batang hidung sendiri.

Miss Vee berkata...

Rahsia Teragung Lelaki Sejati Terbongkar !!
‘Royal King’ - This Is What Women Really Want !!
KLIK HERE !!

Catatan Paling Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...