Translate

Mesti Baca

Ahad, 12 Januari 2014

Ada Yang Mengata Silahanat Ini Sudah Mati Tetapi Tiada Kenyataan Dari Kerajaan Zionis.

Wajah silahanat tak ubah seperti patung mummi

Selepas mengalami koma panjang selama lapan tahun, bekas Perdana Menteri regim Israel, Ariel Sharon meninggal dunia di sebuah hospital berhampiran Tel Aviv pada usia 85 tahun.

Agensi berita AFP yang memetik kenyataan pejabat Perdana Menteri Benjamin Netanyahu bagaimanapun melaporkan, tiada pengesahan dari Hospitam Sheba, tempat Sharon dirawat tentang kematian bekas pemimpin entiti Israel itu namun seorang jurucakap hospital berkata, satu kenyataan rasmi akan diberikan pada jam 3 petang (waktu tempatan).

Sharon berada dalam keadaan koma sejak 4 Januari 2006 selepas mengalami strok.

Keadaan beliau dilaporkan semakin parah sejak 1 Januari lalu apabila mengalami masalah buah pinggang yang serius selepas menjalani pembedahan.

ariel sharon

Bekas Perdana Menteri Ariel Sharon pada hari khamis telah diisytiharkan berada didalam kritikal dimana beliau menderita kegagalan organ berganda. Sharon telah berada didalam koma sejak januari 2006. "Keadaan kini kritikal dan hidupnya pasti berisiko", kata Pengarah  Pusat Perubatan Sheba Profesor Zev Rothstein kepada pemberita. "Sejak dua hari lepas kita telah melihat penurunan kadar fungsi organ-organ kritikal". (Sumber : Israel Today)

Dibawah kepimpinan Areil Sharon, antara 16-30 Ogos 2005, Sharon kontroversi diusir 9,480 peneroka haram Yahudi dari penempatan di Gaza dan empat penempatan di utara tebing Barat. Selepas tentera Israel meranapkan setiap strutktur penyelesaian kecuali beberapa bekas rumah-rumah ibadat. Tentera Israel secara rasminya meninggalkan Gaza pada 11 September 2005 dan ditutup pagar di Kissufim.

Empat bulan kemudian, pada 18 Disember 2005, Sharon mengalami strok sementara menuju ke konvoi untuk Havat Shikmim, ladangnya di Negev. Beliau telah berada dalam keadaan koma sejak itu.

Rabbi Kaduri
Rabbi Kaduri yang membuat dunia barat mengkaji semula kitab Bible

Sekarang masuk tentang kisah Rabbi Kaduri.

Sebelum beliau meninggal dunia pada usia 108 tahun, Rabbi Kaduri telah meninggalkan satu nota untuk kita. Permintaannya ialahn nota itu hanya boleh dibuka dan dibaca selepas setahun kematiannya. Didalamnya, Rabbi Kaduri menyatakan bahawa beliau telah bertemu messiah, yang akan datang tidak lama selepas kematian Arial Sharon. Beliau juga berkata bahawa nama messiah adalah Nabi Isa (Yeshua HaMachiach). 

Arial Sharon kini berada didalam koma dan hampir mati kerana itulah keluarganya sedang berkumpul. Apa yang akan berlaku seterusnya?. Akan Yeshua lama lagi akan datang kepada tempat kejadian sebagai negara-negara berkumpul untuk membahagikan tanah Israel? Hanya menunggu masa sahaja. /GANR

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mampos kojol nape cepat sangat sepatut biar dia hidup macam mayat seribu tahun lagi biar dia terseksa diatas dunia biar para peminpin kafir dan Islam yg memerangi islam dlm senyap ambil iktibar.Ambil kau padan muka lu .

Catatan Paling Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...