Translate

Andainya Gua Mampu ......

Ya Allah, Ya Rahman, Ya Rahim, Tuhan Yang Maha Esa Lagi Maha Perkasa. Bantulah saudara-saudara kami dibumi Palestin dan diseluruh dunia. Hancurlah Israel dan sekutu-sekutunya sebagaimana Engkau menghancurkan tentera Abraham dengan Burung Ababiil. Berilah kemenangan kepada hamba-hambaMu yang berjihad dijalanMu tanpa merasa gentar kerana janji keSyahidan sedang menanti mereka. Lahanat buat mereka yang berfatwa bahawa tiada Jihad dibumi Palestin



Mesti Lihat

Jumaat, 20 Mei 2011

Selongkar Kembali: Benarkah Wujub Gambar Najib Dengan Ziana Zain???


Sebenarnya, Isa Samad mempunyai gambar-gambar Najib hanya bertuala dengan pasangannya diatas katil. Dan Isa menyerahkan gambar-gambar tersebut kepada Perdana Menteri pada masa itu, Tun Dr. Mahathir Mohamad. (dan itulah sebabnya mengapa Mahathir tidak faham mengapa Najib memilih Isa untuk bertanding di Pilihanraya Kecil Bagan Pinang, sedangkan Isalah orangnya yang mahu menjatuhkan Najib dengan menggunakan gambar tersebut).

Mantan PM Tun Mahathir begitu lantang menolak Isa Samad menjadi calon Bagan Pinang. Beliau berulang kali menegaskan Isa tidak layak menjadi calon kerana pernah terlibat dengan politik wang. Beliau tidak mahu apa yang terjadi di Permatang Pasir berlaku pula di Bagan Pinang. 

Tetapi Najib akhirnya memilih juga Isa Samad sebagai calon Bagan Pinang. Beliau tidak menghiraukan saranan Tun Mahathir.

Mengapa Najib terpaksa memilih Isa Samad? Sebenarnya Isa Samadlah yang menjadi penyelamat ketika Najib ditangkap khalwat bersama Ziana Zain di Port Dickson. Itulah jasa terbesar Isa Samad kepada Najib. 


Sebab itu walaupun Najib tahu Isa Samad bukanlah calon terbaik namun beliau tidak ada pilihan. Beliau takut Isa Samad akan mendedahkan skandal tersebut.

Isa Samad lah yang mengarah agar Mahkamah Syariah seremban 'off record' skandal tersebut.

Berikut adalah gambaran sebenar Hotel dimana Najib ditangkap khalwat

Ini semua gara2 PENGISTIHARAN PERANG KEPADA PM OLEH ANWAR hari ini.Bekas org2 Isa yg kini dikhabarkan membelot UMNO yg kini berpaling tadah kpd PKR akan mendedahkan gambar2 tersebut.
 

19 ulasan:

ALahaI sI LunCAi berkata...

KEMUDIAN...KIRA PENDAPATAN NIK AZIZ . ADAKAH MAMPU DIA PAKAI 3 KERETA MEWAH...

KIRA PENDAPATAN HAJI HADI..4 BIJIK KERETA 2 KE 3 ISTERI...

KIRA PENDAPATAN NUAR BRAHIM..WOW !! KERETA BANYAK..RUMAH BELASAN JUTA...

Tanpa Nama berkata...

nuar ibrahim kan dulu umno jugak si luncai

Tanpa Nama berkata...

cian la kat ko.., belajo tak sejarah dolu2.., asal org hentam kerajaan je ko sokong.., komunis tu kan ke berpegang buku the communist manifesto.., ada baca tak.., issyy kan dorng x caya agama.., mula2 mungkin la ok nk terajang keluo british tu, tp pastu kan ke nk jdk kan TM ni mcm RRC.., ko suke ke...? Yg dekat Batu Pahat dulu2 tu ko suke ke..., aku rasa MS time cakap pon ala2 semberono jer...tp bagus la jdk MS, seme dia ckp korang mesti sokong kan..., tak kesah la ada orng putus kaki tangan ngan terbang nyawa dek komunis ni...

PagarBuluh berkata...

Luncai memang suka berkhayal..lu tak nengok ker kehidupan Nik aziz cam mana? Lu kata kete 2 3 bijik..lu tau ker tu kete saper...lu nih kalau yer pon cuba2 ler muhasabah diri lu..tak pasai2 lu nanti kena balik fitnah dr org lain..sian kat family lu..luncai pengibur alam khayalan

Tanpa Nama berkata...

teruk betol la.... jgn ckp sembarangan....ingat...kt akhirat esok....besar dosa fitnah ni......

aku seram dgr skg ni... semua tuduh menuduh...fitnah memfitnah.... Nauzubillah

Tanpa Nama berkata...

dah memang luncai...dia dah tak ada point nak banding kemewahan pemimpin PAS
??? dgn cucu cicit pemimpin UMNO pun lg kaya dr TGNA/TGHH

Tanpa Nama berkata...

blog nie lebih banyak fitnah dari benar lah...berhati2 dalam menerbit sesuatu artikel...kerana jika dakwaan anda itu fitnah pihak difitnah tak teragak2 utk failkan saman atau tuntutan terhadap pihak yg empunya blog...

Tanpa Nama berkata...

Kau suruhlah Najib saman blog ni, ada berani? So apa2 akan dibincangkan di mahkamah. Tp selagi hakim2 besar malaya adalah puak2 umno sendiri aku rasa kita bawak ke mahkamah SANA jer lah.

Tanpa Nama berkata...

kalau org tanya korang la kn yg dok comment kt sini sama ada melayu ke islam? ko plih apa? org lain buat dosa ke ape,biarla.. kita nie yg jgn jd cm dorang 2... back to al-quran dan as-sunnah... kita da tego,org 2 xngaku sudahlah... tgok mcm ner Nabi Muhammad saw punyer kpimpinan.... ngaku x ngaku urusan dia dgn ALLAH SWT...

Tanpa Nama berkata...

Aku tengok sendiri rumah TGNA dan TGHH, rumah kampung je pun. Nak banding kereta TGNA, apa Luncai ingat TGNA tu sengkek sangat ke? Jadi YB sejak tahun 1969. Jadi MB sejak 1990 dah 22 tahun tu.... Kalau aku lah jadi MB 22 tahun lamanya, tak taulah berapa kereta aku. Sebab tu tak jadi YB. hehehe

Tanpa Nama berkata...

hehehe..http://rm90.ibct.my/369

Tanpa Nama berkata...

soooooo. mana gambarnya? teringin juga nak tengok. kalau takda, kita buat macam ni lah, boleh praktik untuk post seterusnya.

kalau takda, apa kata sebelum post tu, siasat dulu, kumpul bukti cukup2, lepas tu post, post besar2an punya, baru orang percaya. tapi jangan laa kaji kat source dari internet je. adik saya darjah dua pon tahu buat blog. apa kata pergi pejabat perdana menteri ke, jumpa empunya diri yang tertuduh ke, yang sahih punya.

kalau tak, lebih baik diam, tak tahu hujung pangkal, nabi suruh diam je. simpan dalam mulut sendiri, buat pertimbangan sendiri. kalau TERsebar fitnah kan dah berdosa.

Tanpa Nama berkata...

org2 kt bwh dok kutuk mengutuk..caci mencaci..maki memaki..org kat atas jgk dok sng..same je umno pas..dok rasuah sn sini..pkr lg teruk, prti ank branak..org islam dok bgaduh.org cina ambik pluang mmrintah..kesian

Tanpa Nama berkata...

blog fitnah...dosa besar....

YeopJackJr berkata...

Nik Aziz,ulama kau pertikai,kau memang celaka dunia akhirat c luncai,kena panah petir arrr x lama lagi

Tanpa Nama berkata...

bukti dah ada umno memang zalim,kroni,rasuah,menyeleweng,salah guna kuasa,khianat,dengki,dendam,samseng.jadi kena bg tau rakyat supaya jgn undi umno/bn.ini bukn fitnah.

Tanpa Nama berkata...

tak sangka teruk nya fitnah di sini.......

Tanpa Nama berkata...

kalau betul tunjukla bukti wujud gambar-gambar kena tangkap khalwat tu..kalau tak tak payah la nak cuba busukkan sesiapa,kan tuhan tu tak tidur Dia Maha Mengetahui segalanya..insafla tak payah nak kecoh-kecoh tak baik tau...

heder satilan berkata...

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Paling Popular