Translate

Mesti Baca

Rabu, 9 Mac 2011

Status Terkini TRO Dan Tabung Untuk TRO.

Gua rasa tak salah kalau gua cadangkan satu tabung untuk TRO dalam usahasa menyelamatkan TRO daripada berkubur. Gua tanpa prejudis menamakan 'Tabung TRO' dan kalau lu ada nama-nama yang lebih bagus, gua angkat tangan jer. Gua tulis ini pasala TRO ialah satu laman yang menceriakan alam blogger, so tanpa mengira apa lu punya fahaman politik adalah lebih elok kita menyelamatkan TRO. Lu punya sumbangan boleh disalur terus TRO punya A/C No. 08130000069100 (Islamic CIMB)

Dari tapak 406.359 (s) kita diuji dalam rangkaian ini selama 90 hari terakhir, 17563 halaman (s), termasuk, contohnya, peruteam.com / , abhicmptips.co.cc / , w-nation.blogspot.com / , kandungan dilayani yang mengakibatkan perisian berbahaya yang didownload dan dipasang tanpa kelulusan pengguna.
Terakhir kali Google diuji halaman di rangkaian ini adalah pada 2011/3/8, dan masa terakhir kandungan yang mencurigakan ditemui adalah pada 2011/03/08.
Apakah rangkaian ini host laman bertindak sebagai perantara pengedaran malware lebih lanjut?
Selama 90 hari terakhir, kami mencari 191 halaman (s) pada rangkaian ini, termasuk, contohnya,m4sukses.blogspot.com / ,saumramadhan.blogspot.com / ,ezhaowzy.blogspot.com / , yang tampaknya berfungsi sebagai perantara jangkitan dari 252 laman web lain (s) termasuk, contohnya, blogtopsites.com / , cantik kami - pets.blogspot.com / ,downloadjogostorrents.blogspot.com / .
Apakah rangkaian ini host laman yang mengandungi malware diedarkan?
Ya, rangkaian ini meng-host laman web yang telah menyebarkan perisian berbahaya dalam 90 hari terakhir. Kami mendapati 95 site (s), termasuk, contohnya, zexo.co.cc / , suksesdantrik.co.cc / ,putrasragen.co.cc / , yang dijangkiti 295 halaman yang lain (s), termasuk, contohnya, freedownloadgratiss. wordpress.com / , ardiblog-tips.blogspot.com / ,levelupgames.com.br / .

Apa yang terjadi saat Google melawat laman-host di rangkaian ini?
Dari tapak 43.628 (s) kita diuji dalam rangkaian ini selama hari terakhir 90, 2030 halaman (s), termasuk, contohnya, pic2profit.com / , askjolene.com / ,slutdrive.com / , kandungan dilayani yang mengakibatkan berbahaya perisian yang dimuat turun dan dipasang tanpa kelulusan pengguna.
Terakhir kali Google diuji halaman di rangkaian ini adalah pada 2011/3/8, dan masa terakhir kandungan yang mencurigakan ditemui adalah pada 2011/03/08.
Apakah rangkaian ini host laman bertindak sebagai perantara pengedaran malware lebih lanjut?
Selama 90 hari terakhir, kami mencari 265 halaman (s) pada rangkaian ini, termasuk, contohnya, -pics.com wbr.dyndns / , wr.dyndns-free.com / , zlocorp.com / , yang tampaknya berfungsi sebagai perantara jangkitan 2.060 laman web lain (s) termasuk, contohnya, makro-win.org.ua / , zegame.net / , yubok.net.ru / .
Apakah rangkaian ini host laman yang mengandungi malware diedarkan?
Ya, rangkaian ini meng-host laman web yang telah menyebarkan perisian berbahaya dalam 90 hari terakhir. Kami menemukan 480 halaman (s), termasuk, contohnya, atomxmarket.com / , ua968089679.co.cc /yuppnews.com / , yang dijangkiti 3351 halaman lain (s), termasuk, contohnya, q-blog.ro / , ebay.at / ,meb.gov.tr /

Tiada ulasan:

Catatan Paling Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...