Translate

Mesti Baca

Selasa, 8 Mac 2011

Mai mai Sini Gua Mahu Kasi Tahu...

Ini cerita banyak syok ma, lepas pihan raya itu blogger celaka sudah gaduh pasal harta rampasan perang. Itu blogger-blogger celaka sudah angkat pedang mahu lawan sama Datuk Y. Itu Datuk Y cakap sama papagomo fasik dan dia punya geng lagi tiga ekor blogger celaka, dia cakap  "Jangan sampai i balun U all blogger,tunggu masa je".

Ini Datuk Y banyak berani ma, pasal dia bagi warning sama papagomo fasik dan geng-geng blogger celaka. Ini Datuk Y betul-betul mahu perang dengan para blogger fasik lagi celaka. Gua rasa apa cakap Datuk Y memang betul pasal kerana blogger-blogger fasik dan celakalah Umno betul-betul malu dengan bahasa fitnah yang mereka lakukan. 

Tapi gua punya bahasa memang bahasa yang cukup beradab buat blogger-blogger celaka lagi fasik ni. Lu orang mau tahu apa yang blogger-blogger celaka tulis. lu bawa bawah sini....

Blogger Gerakan Anti PKR Bodek Dato Ahmad Maslan dan Dato Hamidah Osman? Emmm betul ke GAP bodek mereka berdua ni?
 
Gomo pun sama dan senada dengan GAP, memang terbukti bahawasanya Tok Mat dan Kak Midah yang di dalam Jawatan Penerangan UMNO ini banyak membantu apabila tiba setiap kali PRK yang ada.

Yang mana turun PRK pasti tahu apa peranan mereka berdua ini yang berani dan tahu sudut mana untuk serangan dan menagkis serangan. Bukan kata Gomo pun nak Bodek sama seperti GAP tapi ini lah realitinya.

Syabas kepada Tok Mat dan kak Midah kerana banyak membantu para Blogger selama PRK ini. Jasa mu di kenang.....

Berlainan pula dengan Unit Media Baru UMNO (UMB) di bawah EXCO Pemuda Umno Malaysia Tun Faizal. Blogger The Flying Kick ada menulis mengenai hal ini.

Gomo tak bersetuju dengan sepenuhnya apa yang di katakan oleh Blogger The Flying Kick namun memang ada part part tertentu yang berlaku. Siapa turun PRK maka tahulah mereka macam mana Nasib Blogger ni. Asyik Chair Meeting je tapi apa pun takda...Hampeh

Emmm Pemimpin pemimpin lain??? Memang ada membantu para Blogger ni, tak di nafikan hal ni dan tak perlulah nak sebut nama nama mereka. Tapi ada juga Seorang Timbalan Menteri Dato Y yang bangsat bila menyatakan di hadapan Gomo dan 3 orang Blogger lain tempoh hari sewaktu di Kerdau:
 
"Jangan Sampai I Balun U All Blogger, Tunggu Masa Je"

Emmm tu lah kata kata Timbalan menteri Dato Y, siapa dia?Nanti kita sambung lain hari, he he he... Cuma Gomo pun nak ingatkan Dato Y tu. Kalau nak Balun Blogger cuba lah. Dan harap jangan tangguh bila nak balun Blogger ni. Tak kira lah U ni Timbalan Menteri ke Menteri ke tapi Toksah lah nak Ugut mengugut bebudak Blogger.

Apa sekalipun Gomo, dan rakan rakan Blogger yang lain tetap meneruskan perjuangan memastikan Kemenangan BN pada PRU 13 ini. Kita bukan bermusuh dengan Barisan Nasional tapi kita berperang dengan watak watak Angkuh dan Bingai yang ada dalam UMNO Barisan Nasional.

Tiada ulasan:

Catatan Paling Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...