TUNJUK SOKONGAN ANDA

GERAKAN BEBASKAN MEJAR ZAIDI AHMAD
MejarZaidi

Mesti Lihat

Isnin, 14 Mac 2011

Awal Bulan April Untuk Blog-Blog Celaka Dan Fasik.

 
Blogger Fasik
 Blogger Celaka
 
 Sundal Tahap Celaka

Apa pasal dengan awal bulan April Bro ? Lu mau bikin apa sama blog-blog celaka dan fasik..!! Mai sini gua mahu bagi tahu, bulan April gua mahu langgar blog-blog celaka lagi fasik. Tapi lu jangan sama gua dengan Aduka Taruna, pasal AT denga tarak sama ma. 

AT dia puuya projek mahu langgar Rusila tapi gua punya projek mahu langgar blog celaka lagi fasik. Sekarang gua sedang bertapa atas Gunung Tahan, gua mahu kasi kuat gua punya ilmu  pukulan angin gua. Hujung bulan ini gua habis bertapa kasi asah gua punya ilmu. Itu hari AT kena serang di Rusila pasal dia punya ilmu belum cukup kuat lagi. Itu pasallah projek langgar Hadi sudah terbalik, bukan Hadi kena langgar tapi AT yang kena langgar. 

Ini bulan April gua akan hantar 'Jurus Pukulan Berahi' pada blog-blog celaka lagi fasik, itu ilmu batin gua baru dapat dari Soi Lek, Raja Porno. Gua akan serang semua blog-blog celaka lagi fasik, dan kerana projek besar gua tu, gua mungkin kurang masa sikit untuk tulis artikel dalam gua punya blog. Tetapi lu all jangan takutlah pasal gua tetap akan tulis artikel, mungkin dalam 6-10 artikel sehari jer.

Gua akan serang blog-blog celaka tu sampai mereka tak cukup nafas untuk menahannya..... Itu gua cukup gerenti. Gua akan kacau bilau semua blog-blog celaka lagi fasik, gua akan serang semua blog-blog celaka gred Jeneral. Jika lu mahu ikut sama, lu serang yang pangkat bawah dari Jeneral kerana para jeneral mereka, gua punya mangsa.

Wahai blogger-blogger celaka lagi fasik, persiapkan diri kamu sebelum gua serang, Gua akan pastikan lu sampai tahap dah tak ada hujah nak berhujah dengan gua........ jaga....jaga.


7 ulasan:

FZT berkata...

wa sokong lu, lu langgar jangan sampai lu sekali accident, eden follow je. eden kecil kecilan blog aje

keladi berkata...

belasah je bro,gua tengok je.tembak itu celaka gan fasik kasi kaw kaw punye.

Tanpa Nama berkata...

Kasi hampui ja BiNatang celaka 2 ekok tu.

Bebudak cilaka 2 ekok ni mmg kaki fitnah besaq. Kalau dlm sirah nabi and dlm islam, org yang kaki fitnah ni kau orang tau apa eksyen yang patut dibuat?....ha...paham2 aja la....so....jom jgn tunggu lagi.

hilux berkata...

saya sokong anda, anda langgar jeneral, saya langgar orang bawahan dia, langgar, langgar, langgar fasik celaka

hilux berkata...

Bro, macam mana nak langgar blog JMM? saya cuba nak bagi komen kat Farahhana, blog JMM tapi dia orang tak bagi, dia orang ni kaki auta ke, atau memang dia orang kaki pengecut, kecut habis tubuh badan dengan otak dia orang sekali?

hilux berkata...

Bro, perkembangan terkini, JMM ni pengecut, ada ke setiap komen yang dibuat terhadap kenyataan Farahhana dibuang begitu aje yang hanya ada 2 komen aje daripada 7 komen yang dibuat, habis tu dah 3 hari dah kita orang tak boleh post comment kat blog JMM. ini bukan Jalinan Melayu Malaysia tapi Jahiliyyah Melayu Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

allah huakbar....tidak semaa hati dpt kita puaskan...berdoalah pada allah...semoga dibukakan hati2 untuk melakukan kebaikan...kalau asyik nak berlawan blog2...tak guna...makin kacau bilau...punah ranah semua otak2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Paling Popular